کدنویس قالب وردپرس افزونه وردپرس
رویدادهای وبسایت تری دی آرک

پردیس سینمایی پارک ملت

کارفرما:شرکت توسعه فرهنگی شهرداری تهران

طراح:کاترین اسپریدونف,رضا دانشمیر(مهندسان مشاور حرکت سیال)

همکاران طراحی:بیژن وزیری,امیر بدیعی,اکرم مولایی,الهه نجفی,ایمان ندایی,محمد مهربانی,سید مجید احمدی,ایمان دانشور نژاد,لیلا سالمی

محل اجرا: تهران

مساحت: 6000 مترمربع

سال: 2008 – 1387

فرایند طراحی معماری:

پروژه مجموعه سینمایی پارک ملت در منطقه 3 شهرداری تهران و در زمینی کشیده ونامعین به مساحت 6000 متر مربع در منتهی الیه جنوب غربی پارک ملت طرح و اجرا گردیده است.

این مجموعه با توجه به استقرار در محوطه پارک از کلیه مزایای آن به عنوان محوطه بهرمند است در بررسی ها ی صورت گرفته در خصوص پارک های شهر تهران, پرک ملت با توجه به مولفه های برنامه ریزی شهری به عنوان پارکی با عملکرد شهری با حوزه نفوذ بسیار وسیع شناخته می شود, ضمن آنکه از نظر کارکردهای آموزش و پژوهشی تخصصی,میتواند دادرای عملکرد های خاص نیز در حد حوزه نفوذ شهری باشد.بنابرین احداثذ این پروژه نه تنها ضرورت منطقه ای را که با توجه به وسعت و جمعیت آن داراری کمبود فضاهای فرهنگی و سینمایی است برطرف مینماید بلکه حوزه نفوذآن متاثر میسازد.این مجموعه از سمت شمال وشرق به محوطه پارک و از سمت جنوب به بزرگراه نیایش  و از غرب به محوطه مجموعه ورزشی انقلاب محدود میشود.پروژه فوق با زیر بنای 15000متر مربع,شامل 4سالن سینما هر یک به ظرفیت300نفر و یک سالن نمایش کوچک به ظرفیت 30نفر به همراه فضاهای نمایشگاهی, رستروان و کافی شاپ,فروشگاه کتاب و CD و فضاهای اداری و خدماتی مورد نیاز قادر است در ساعات پیک, جمعیتی در حدود2200 را در خود جای دهد.

سازماندهی فضای پروژ با توجه به فرم کشیده و محدود زمین وامکان ایجاد دو سالن نمایش در روی زمین و دو سالن دیگر در زیرزمین به گونه ای تنظیم گردیده است که ایده فضا را هماهنگ با برنامه سازه پروژه مطرح و با طبیعت زیبای محیط خود تلفیق گردد.

بنابرین با استفاده از شیب گردان دو سالن نمایش در امتداد یکدیگر, ایوان سرپوشیده بزرگی ایجاد گردید که دستاورد اصلی پروژه برای شهر محل گفتگو وتبادل نظر اجرای مراسم و رویداد های متنوع فرهنگی واجتماعی خواهد شد.تاثیر این استراتژی در سازماندهی فضایی عانصر پروژه منجر به ایجاد سه فضایی باز کشیده گردید. فضایی اول در زیر زمین مربوط به فعایت های نمایشگاهی , فضایی دوم در همکف به ایوان سرپوشیده ورودی و فضایی سوم در بالاترین سطح به رستوران فود کورت مجموعه اختصاص کرده اند.

این سه فضای باز افقی توسط دو فضای عمودی در دو سوی فود شامل فضای انتظار و خدماتی است به یک دیگر متصل می شود.

در نهایت فرم پروژه عناصر موجود در آن خود با شکل سایت هماهنگ کرده و به صورت یکپارچه ,همانند موجود زنده که دارای اجزایی مرتبط و منتج از یک دیگر هست عمل می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن